Winterwinactie #2 Wasbar

Tijd voor de tweede winterwinactie!. Vandaag heb ik het over Wasbar, een plaats die jullie wellicht niet onbekend is. Je kan gezellig iets drinken terwijl je kleren aan het wassen zijn, maar je kan hier natuurlijk ook gewoon afspreken met vrienden om iets lekker te eten of te drinken!

arnejennard_wasbar_02

Als je aan een wassalon denkt komt er waarschijnlijk al snel een stereotiep beeld in je hoofd: een lelijke en ongezellig verlichte plaats waar je liever zo snel mogelijk weer weg wilt. En dat is nu net wat Wasbar helemaal niet is! In oktober 2012 openden Dries en Yuri de eerste Wasbar in Gent op de Nederkouter. Sinds juni 2016 heeft die er nog een broertje bij op de Korenmarkt. Ik vind het retro interieur dat in iedere Wasbar wordt doorgetrokken echt heel leuk. Past perfect bij het concept!

Vraag je je af hoe dat wassen nu precies in zijn werk gaat? Bij Wasbar wordt er afgerekend per machine, ongeacht de tijd dat je hem gebruikt. Elk toestel kost vijf euro per beurt. Drogen kost je 2,5 euro per beurt. De wasmiddelen zijn inbegrepen in de prijs (van vlekverwijderaar tot wasverzachter). Heb je geen idee hoe te beginnen aan je was? Dan kan je altijd eens in het boek ‘Trek je plan in 50 stappen’ snuisteren van de twee oprichters van Wasbar. Ze geven daarin heel wat bruikbare tips voor iedereen die ‘hotel mama’ net verlaten heeft. Als vervolg op dit boek schreven ze ook nog ‘Hou je manieren in 50 stappen’. Etiquette gebracht op een ludieke manier.

brunch2

Bij Wasbar kan je ook ontbijten. Bij een mini ontbijt krijg je een koffiekoek naar keuze en koffie of thee, dit ontbijt kost 3,5 euro. Een Wasbar-ontbijt kost 10 euro en daar krijg je vers fruitsap, brood, een croissant, boter, confituur, choco, kaas, een gekookt eitje en een koffie of thee voor. Heb je echt grote honger? Dan kan je op zaterdag en zondag kiezen voor het brunchbuffet. Dit buffet kost 20 euro per persoon. Vanaf 10u kan je à volonté genieten van een enorm uitgebreid buffet: een ruim assortiment hartig beleg, yoghurt, muesli, vers fruit, warme koffiekoeken, vers brood, een gekookt eitje, … inclusief een glaasje prosecco, een koffie of thee en een glas vers fruitsap! Voor dit buffet moet je wel eerst reserveren.

WIN

Loopt het water je ook al in de mond? Dan heb je misschien geluk, want ik mag een brunchbuffet voor twee personen weggeven! 🙂

1) de Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) de Facebookpagina van Wasbar liken
3) mijn Facebookpost liken én iemand taggen die je zou meevragen als je wint

Ik kies een winnaar op 21 november. Op 22 november komt de derde winterwinactie online. Veel succes!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *