Winterwinactie #3 Negenduust

De winterwinacties gaan verder en vandaag zijn we alweer bij de derde winactie gekomen. Ik heb het deze keer graag over Negenduust. Een kledingmerk speciaal voor en van de Gentenaars. En voor iedereen die Gent ook zo’n mooie stad vindt natuurlijk! ūüėČ

collage-negenduust

Thomas Beyl – in Gent waarschijnlijk beter bekend als dj Latomski – lanceerde in het voorjaar van 2015 zijn kledinglijn Negenduust met zijn¬†eerste collectie.¬†Op 11 november 2016 kwam er een nieuwe collectie uit en er zijn weer heel wat nieuwe items te shoppen onder de categorie√ęn ‘sweaters’, ‘t-shirts’ en ‘accessoires’. Bij de sweaters zijn er meerdere logo’s en lettertypes beschikbaar zodat je sowieso een stijl ziet die je mooi vindt. De prijzen van sweaters zijn ofwel ‚ā¨ 44,95 ofwel ‚ā¨ 49,95. Ook in de t-shirts zijn er heel wat verschillende modellen, vormen en kleuren. De prijs voor een t-shirt gaat van ‚ā¨ 19,99 tot ‚ā¨ 26,99.¬†Bij de accessoires vind je beanies, petten en een tote bag. Beanies kosten ‚ā¨ 19,99 en petten tussen de ‚ā¨19,99 en ‚ā¨ 34,99. Een ‘stadsmus’ totebag kost ‚ā¨ 9,99. Negenduust heeft een webshop waar je de volledige collectie kan shoppen. In The Fallen Angels in de Jan Breydelstraat en in de Brooklyn Store in de Veldstraat vind je een beperkt deel van de collectie.

dsc_1263small

WIN

Ik mag in samenwerking met Negenduust twee Gentse mutsen weggeven, één in het roze en één in het zwart. Wat moet je doen om een muts te winnen?

1) de Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) de Facebookpagina van Negenduust liken
3) mijn Facebookpost liken én de kleur van muts vermelden die je graag zou willen winnen

Ik kies twee winnaars op 28 november. Op 29 november komt de vierde winterwinactie online. Veel succes!

2 Comments

 1. sandrapierpont@gmail.com'
  23 november 2016
  Reply

  Aaah echt de max dit! Fantastisch dat we op deze manier ook onze fierheid over onze stad kunnen laten zien!

  • 26 november 2016
   Reply

   Inderdaad, leuke collectie h√©! ūüôā

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *