Winterwinactie #4 MishMash 80’s

De vierde winterwinactie is speciaal voor mensen die zich helemaal in de stijl van de jaren tachtig kunnen vinden en die ervan houden om zich te verkleden! ūüôā MishMash 80’s zorgt voor een totale make-over met vintage kledij, de juiste accessoires, pruiken en kleurrijke make-up.

dsc01768v2

Stephanie Vermeulen startte anderhalf jaar geleden met MishMash 80’s als bijberoep. Ze werkt daarvoor samen met vrienden die ook volledig voor dit idee te vinden zijn. Zelf houdt Stephanie enorm van verkleedfeestjes, kitsch en de Soundmixshow. Dit concept is dus duidelijk volledig haar ding en ze hoopt dat ze die vibe ook kan overbrengen op anderen. Bij MishMash 80’s word je stap voor stap getransformeerd naar een icoon uit de eighties. In de workshop is het de bedoeling dat je jezelf schminkt en transformeert. De visagistes helpen uiteraard wel waar nodig.

Op bedrijfsfeesten en andere evenementen zorgt MishMash 80’s wel voor een complete make-up en styling. Om helemaal in de sfeer te komen organiseren ze op evenementen ook verschillende spelletjes of zorgen ze voor een andere vorm van entertainment. Zo geven ze bijvoorbeeld¬†een ‘cocktail’ workshop die volledig in de sfeer baadt van de film ‘Cocktail’ met Tom Cruise. De kledij en accessoires zijn trouwens ook te huren voor als je zelf naar een 80’s feestje moet!¬†Qua workshops kan je kiezen tussen een light en een large versie. In de eerste versie zitten make-up, haarstyling, juwelen en een fotoshoot inbegrepen. In de tweede versie mag¬†je ook nog kledij uitkiezen, krijg je een polaroidfoto, is er een versnapering inbegrepen en is er nog een kleine verrassing voor de bruid of de jarige.

collage-mishmash-80s

WIN

Klinkt het alsof dit op je lijf geschreven is? Dan heb je misschien geluk want ik mag een make-over voor twee personen weggeven! Wat moet je doen om te winnen?

1) de Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) de Facebookpagina van MishMash 80’s¬†liken
3) mijn Facebookpost liken en de persoon taggen die je zou meenemen

Ik kies een winnaar op 5 december. Op 6 december komt de vijfde winterwinactie online. Veel succes!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *