The Shop Gent

Gisteren ging ik naar de opening van de derde winkel van ‘The Shop’. Na een winkel in Antwerpen en in Sint-Niklaas én een webshop kozen ze deze keer voor hun thuisstad Gent. En daar kunnen wij alleen maar blij om zijn, toch? 🙂

 

the-shop

The Shop is een echte familiezaak want het team bestaat uit moeder en dochter die al jaren werkzaam zijn in de modesector. Ze willen een concept en plaats creëren waar het echt gezellig is en waar mode en kwaliteit niet noodzakelijk vasthangen aan een hoog prijskaartje. Ze gaan in het buitenland op zoek naar de nieuwste accessoires en van elk artikel zijn er ook maar een beperkt aantal stuks te vinden. Ik vind het inderdaad heel positief dat je niet direct heel je budget kwijt bent als je hier enkele stuks koopt! Toch zien hun producten er zeker niet goedkoop uit, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is.

De slogan van ‘The Shop is ‘All The Accessories You Need’ en dat mag je gerust letterlijk nemen. Van juwelen, handtassen, t-shirts en sweaters tot smartphone & laptop covers en schoenen. Je vindt het er allemaal! Zelf ben ik met een paar héél zachte en warme wanten naar huis gegaan voor maar vijftien euro. The Shop wordt vandaag trouwens twee jaar en dat vieren ze met een leuke actie. Alles wat je vandaag op de webshop koopt tussen 20u en 22u krijg je aan -20% met de code ‘2jaar’! 🙂

wanten


Brabantdam 26
Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u tot 18u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *