Zebrawoods 2016

Op 21 december start de tweede editie van Zebrawoods in de Zebrastraat. Die straat is natuurlijk steeds de locatie voor Zebrabeach, de zomerse tegenhanger van dit evenement. Zebrawoods staat dan weer voor winterse gezelligheid en goede muziek.

zebrawoodsAls je even zin hebt in iets anders dan de kerstmarkt, maar wel te vinden bent voor een gezellige avond is het unieke concept van Zebrawoods wellicht iets voor jou. Vanaf 21 december tot en met 1 januari krijg je tijdens dit winterfestival in een overdekt bos twintig verschillende bands te zien. Het grote verschil met vorig jaar is dat er elke dag twee groepen spelen. Een ticket voor één dag kost 15 euro. Behalve op 25 december, dan is er een namiddag- en avondticket voor elk 10 euro. Je kan ook tickets kopen aan het vriendentarief van 4 + 1 gratis. Helemaal niet duur dus! 🙂

Aan de buitenbar kan je uiteraard ook iets drinken of iets kopen om te eten. Monsieur Boudin en Fran slaan de handen in elkaar om negen dagen lang heerlijke wintergerechten te serveren. Ik geef jullie graag nog even het programma mee. Zelf zal ik er te vinden zijn op 22 december! 🙂 Geïnteresseerd om tickets te kopen na het lezen van dit programma? Dan kan je ze hier bestellen!

21 december: GAUSS + Sarah Ferri
22 december: Oaktree + Illuminine
23 december: NIGHTMAN + Puggy
25 december: De Piepkes + Tom Dice
26 december: Low Land Home + Few Bits
27 december: Clear Season + Willow
28 december: Moodfamily
29 december: Suspenders’ Gravity + Equal Idiots
30 december: ONS + Yevgueni
1 januari: Ertebrekers

shg_zebrawoods_zesdemetaal_17_2


Zebrastraat 32

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *