Wonderlust Design Market

Dit weekend kan je in de Backstay Bar in Gent terecht voor een creatieve kerstbeurs. Je vindt er creatief talent, design en handgemaakte items. Dat lijkt mij een ideaal moment zo vlak voor de feestdagen! 🙂

banner

Je vindt er niet alleen handgemaakte producten, maar je kan er ook de designers achter de producten ontmoeten. Wie zijn die designers? Juliette & Jules en Heren Loebas organiseren het evenement, dus zij zijn zeker aanwezig. Daarnaast zal je er ook Fleurfatale, STRAFFDesign, Made By Hand, Wolvis, Projekt Betonille, Loesdier illustraties, Benny Blasé, Behout en Leen Tanghe Art kunnen vinden.

Om het extra gezellig te maken is er ook aan koffie en taart gedacht. De Wonderlust Design Market lijkt mij een aanrader voor mensen die graag een origineel kerstgeschenk onder de kerstboom willen leggen. Je kan er zaterdag 10 december terecht van 11u tot 21u en zondag 11 december van 10u tot 18u. En dat is nog niet alles want ‘s avonds vindt er nog een gratis afterparty plaats op dezelfde locatie. Dat feestje start al om 17u en zal wel een tijdje doorgaan. 🙂 


Sint-Pietersnieuwstraat 28

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *