Winterwinactie #6 Old & New

Tijd voor de zesde winterwinactie! Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over Old & New, de winkel van de Gentse Mia Van Der Bauwhede. Deze zaak bevindt zich al meer dan 23 jaar in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent.

old-new

De winkel kreeg de naam Old & New omdat er in het begin zowel tweedehandskledij als nieuwe kledij werd verkocht. Nu verkoopt Old & New al heel lang enkel nieuwe kleren. De winkel focust zich zowel op jong als op mindere jonge klanten. Iedereen vindt er dus wel iets! Ze verkopen heel wat verschillende merken, waaronder bijvoorbeeld Rinascimento en Amelie & Amelie. Twee van mijn favoriete merken als ik op zoek ben naar een mooi kleedje! 🙂 Zeker een aanrader als je ook op zoek bent!

Wat Old & New zo speciaal maakt is dat ze elke week een nieuwe collectie kiezen. Die hangt dan elke donderdag in de rekken. Dat is natuurlijk ideaal want zo weet je zeker dat niet iedereen met dezelfde kleren als jij zal rondlopen én er is dus altijd wel een reden om eens binnen te springen! 😉 Naast kledij kan je bij Old & New ook terecht voor verschillende soorten accessoires. Zilveren juwelen, lederen handtassen en portemonnees, sjaals, mutsen, … Je kan het er allemaal vinden.

ice-cream-sweater-black

WIN

Ook deze leuke ice cream sweater hangt nu in hun collectie en ik mag een zwart exemplaar weggeven! Wat moet je doen om deze trui te winnen?

1) de Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) de Facebookpagina van Old & New liken
3) mijn Facebookpost liken en hem openbaar (!) delen!

Ik kies een winnaar op 19 december. Op 20 december komt de zevende – en ook laatste winterwinactie – online. Veel succes!


Sint-Pietersnieuwstraat 3
Open op maandag van 14u tot 18u30, van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u tot 18u30 en gesloten op zondag

4 Comments

 1. charlottevosse@hotmail.com'
  Charlotte
  13 december 2016
  Reply

  Dit zou geweldig zijn prachtige trui!!

  • 14 december 2016
   Reply

   Ik vind hem zelf ook heel mooi!

 2. kathy.vandevoorde@telenet.be'
  Kathy
  13 december 2016
  Reply

  Leuke trui van een al even leuke winkel!

  • 14 december 2016
   Reply

   Ja he, duimen maar 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *