Winterwinactie #7 Be-Angeled

Vandaag zijn we reeds aan de laatste winterwinactie gekomen. Ik heb het deze keer over Be-Angeled, een mooie private shop in het centrum van Gent. Voor de meesten zal deze naam waarschijnlijk niet onbekend in de oren klinken!

be-angeled-collage

Wie aan Be-Angeled denkt, denkt automatisch aan strikjes, roze en zwart, elegantie en vrouwelijkheid. ‘Less is more’ is niet meteen waar Devi-Shri – de eigenares van de winkel – voor staat. Ze gaat elke maand een nieuwe collectie kiezen in Parijs. In de winkel vind je dan ook kleren, schoenen en accessoires van beginnende Franse ontwerpers. Devi-Shri ontwerpt ook zelf juwelen en handtassen, in diezelfde typische boudoirstijl. Wat zo leuk is aan Be-Angeled is dat je zelf kan beslissen wanneer je er wilt gaan shoppen. Dat kan op elk uur van de dag en dat kan alleen of met vriendinnen. Hiervoor moet je wel op voorhand een afspraak maken.

Wanneer de nieuwe collectie net binnen is stelt Devi-Shri de winkel drie à vier dagen open voor het publiek zodat je ook zonder afspraak een kijkje kan komen nemen naar de nieuwe collectie. Sinds kort biedt Devi-Shri ook een deel van de collectie online aan op haar webshop. Zo kan je van thuis uit ook armbandjes, oorbellen en halskettingen shoppen of eens rondneuzen in het ruime aanbod aan handtassen, portefeuilles en sleutelhangers. Wie fan is van supervrouwelijke accessoires en kleren zal hier sowieso iets naar haar zin vinden! 🙂

armband

WIN

Deze prachtige zwarte Stardust Bracelet mag ik weggeven aan één van jullie. Wat moet je doen om te winnen?

1) de Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) de Facebookpagina van Be-Angeled liken
3) mijn Facebookpost liken en hem openbaar (!) delen!

Ik kies een winnaar op 26 december! Veel succes! 🙂


Rabotstraat 1-7
Open op afspraak

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *