Bibberduik

Op zondag 29 januari kunnen de Gentse ijsberen opnieuw een verfrissende duik nemen in de Blaarmeersen. Op die dag staat de jaarlijkse Bibberduik namelijk weer op het programma, al voor de elfde keer!

2016114_pu_00000_bibberduik_webafbeelding

De Bibberduik start om half drie in het Sport- en Recreatiecentrum Blaarmeersen en duurt tot vier uur. Na een stevige opwarming loopt iedereen tegelijk het water in. Voor alle ‘bibberduikers’ is er uiteraard weer een badeendje voorzien die je in het water kan halen.┬áIedereen is welkom en de deelname is volledig gratis, het is wel belangrijk dat je je op voorhand inschrijft. Zo vermijd je een wachtrij op de dag zelf. Beslis je toch maar op de dag zelf dat je wilt meedoen, dan kan je natuurlijk nog steeds ter plaatse gaan.

Ook dit jaar hangt het plaatsvinden van de Bibberduik af van de weersomstandigheden. Op vrijdag 27 januari beslist schepen van Sport Resul Tapmaz hier definitief over. Vanaf dan kan je je volledig op je deelname voorbereiden. Dan kan je dus op zoek gaan naar een badmuts, schoenen om in het water te gaan of eventueel zelfs een isothermisch pak. Zeker niet verplicht, maar het kan maar helpen om het wat aangenamer te maken. ­čśë

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *