Verhuisketting bibliotheek

Op donderdag 26 januari start de boekenverhuis van de oude Bibliotheek Zuid naar de nieuwe Bibliotheek De Krook. Om de verhuis een symbolische start te geven, wil Stad Gent graag een verhuisketting maken met allemaal Gentenaars.

 

8_beel-kuiperskaai-bewerkt-met-gevel-agsob-copy

Vanaf half twee kan iedereen helpen door een schakel te vormen in de verhuisketting. Zoveel mogelijk mensen zullen de boeken stuk voor stuk aan elkaar doorgeven tot ze zo de nieuwe bibliotheek bereiken. Wanneer je je aanmeldt om 13u15 krijgt elke persoon een plaats toegewezen op het traject. Als de ketting eenmaal gevormd is, kan het doorgeven beginnen. Op het moment dat iedereen een boek in zijn handen heeft, zal de ketting even ‘bevroren’ worden zodat hier een foto van genomen kan worden. Het einde van de verhuisketting wordt voorzien rond 15u. Als je hier graag wilt aan deelnemen, moet je een mailtje sturen naar bibliotheek@gent.be voor 17 januari 2017 met als onderwerp ‘verhuisketting’. In het mailtje vermeld je ook je naam en geboortejaar. Van 16 januari tot en met 9 maart kan je in de bibliotheek Zuid niet meer lenen, maar je kan wel je boeken terugbrengen, verlengen en je nieuwe lenerskaart ophalen!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *