Opening De Krook

Zoals iedereen ondertussen wel weet opent De Krook dit weekend! Tijdens dit openingsweekend kan je kennismaken met de partners die zich in het gebouw zullen bevinden, namelijk Bibliotheek De Krook, UGent, imec en Urgent.fm. Daarnaast worden er uiteraard ook een heleboel activiteiten georganiseerd die de opening een echt feest zullen maken!

Print

Enkele leuke activiteiten die heel het weekend door zullen plaatsvinden zijn het Prototyping Lab, de Urgent.fm optredens en de GIF Away. Bij het lab zie je 3D-printers aan het werk, Urgent.fm is de festivalradio tijdens het weekend – onder andere Zimmerman zal er een optreden geven – en  bij de GIF Away maak je je eigen GIF zodat je een aandenken hebt aan het weekend. 😉 Activiteiten die je enkel op zaterdag en zondag zal kunnen doen zijn de architectuurrondleiding en de magazijntour. Bij de eerste activiteit leer je meer over het ontwerp van Coussée en Goris en bij de tweede kan je deelnemen aan een bezoek achter de schermen in de schatkamer van de bibliotheek. Tussendoor kan je ook nog luisteren naar enkele interessante gasten zoals Wouter Deprez, David Troch en Christoph Vekeman. Nog een leuke tip: op vrijdag kan je afscheid nemen van de oude bibliotheek door middel van het gratis stadsfeest ‘Boeken Toe’ binnen en buiten met dj’s, concerten, literatuur, projecties en foodtrucks!


Lammerstraat

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *