Inside Out

Gisterennamiddag bezocht ik het woonevenement Inside Out dat plaatsvindt in Flanders Expo. Vroeger had de beurs de naam ‘Sfeer’ dat bij de meeste mensen nog wel een belletje zal doen rinkelen. Je vindt er nieuwe producten op vlak van binnen-, buiten- en zwembaddesign.

Collage Inside Out

Op Inside Out vind je meer dan 125 deelnemers op een ruimte van 27000 vierkante meter. Inside Out wil indoor en outdoor op een vernieuwende manier bij elkaar brengen. Het moet een inspiratiebron zijn voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsvolle oplossingen. De geselecteerde stands tonen alle nieuwigheden en highlights uit de woonwereld zodat je je woonplaats helemaal kan inrichten zoals jij dat zelf wilt. Naar interieur toe voeren de warme kleuren nog altijd de boventoon op de muren, maar ze maken steeds meer plaats voor strakke en frisse tinten. Goud en koper vind je al een paar seizoenen terug en ze blijven nog steeds vaste waarden in 2017. We worden blijkbaar meer en meer fan van het idee om groen binnen te halen in huis. Denk maar aan de cactusjes die plots overal verschenen, maar ook grotere planten komen steeds meer in huis voor.

Op Inside Out zijn er verschillend ‘rooms’ waar je op verkenning kan gaan. Room 1 heet ‘The Puzzle’, Room 4 heet ‘The Battle’ en Room 5 is ‘The Lab’. Er vinden ook lezingen plaats over actuele thema’s rond tuin en interieur. Op het moment dat wij er waren gaf interieurarchitect Frederik Schiemsky net een lezing. Aan de hand van meubels van Hay en accessoires toont hij hoe je je ruimte het best kunt inrichten door de meubels en accessoires op een podium in de ideale opstelling te plaatsen. Hij zal nog aanwezig zijn op 18 en 19 maart. Een ticket kost in voorverkoop € 12, aan de kassa is de prijs € 15. Je kan vanavond nog langs gaan tot 21u30. Vrijdag is de beurs open van 13u tot 21u30 en op zaterdag en zondag van 10u30 tot 18u30!


Flanders Expo
Maaltekouter 1

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *