Opening Clouds of Fashion

Gisteren mocht ik naar de VIP opening van Clouds of Fashion in Gent (mét boottochtje!), woehoew! Laurentine en haar team hebben voor een heel leuke avond gezorgd zodat we de nieuwe winkel op een leuke manier konden leren kennen.

CloudsofFashion_CollageVoor wie Laurentine niet meteen kan plaatsen, zij is de vrouw achter Clouds of Fashion. Ze startte een paar jaar geleden haar blog ‘Clouds of Fortune’. Niet lang daarna opende ze al haar eigen pop-upshop. Daar bleef het niet bij want nu heeft ze al een paar jaar een echte winkel in de Nationalestraat in Antwerpen. En sinds vandaag dus ook een prachtige winkel in Gent, joepie! 😉 We verzamelden allemaal aan de Korenlei om in te stappen in de bootjes. Onderweg naar de Brabantdam konden we genieten van een urban fashion show. Verschillende COF-modellen stonden langs de kant zodat we de nieuwe collectie al wat konden ontdekken. Ik heb zoiets nog nooit eerder gezien, dus ik vond dit echt wel een heel origineel idee. Je kon de modellen al van ver herkennen door de ballonnen in de kleuren van COF. Het was echt zalig weer, dus de sfeer zat helemaal goed. 🙂 De nieuwe collectie kwam daardoor nog beter tot zijn recht!

Aangekomen bij de winkel knipte Laurentine het lint feestelijk door. Er was natuurlijk heel wat volk waardoor het wat moeilijk was om de kleren tot in detail te bekijken, maar daar kom ik later wel eens voor terug. 😉 De winkel was alleszins heel mooi en overzichtelijk ingericht. Er was ook zeker genoeg aandacht besteed aan decoratie, waardoor het ook gezellig aanvoelt. Door het mooie weer was het heerlijk om na het ontdekken van de winkel nog even buiten te genieten van een glas cava en wat hapjes. Een geslaagde openingsavond wat mij betreft! Vandaag is het de eerste openingsdag voor het grote publiek. Je kon je inschrijven voor de tijdsblokken van 10u tot 12u en van 12u tot 14u, maar vanaf 14u is de winkel volledig vrij te bezoeken. Vanaf morgen gelden de normale openingsuren, van 10u tot 18u dus. Veel shopplezier! 😉


Brabantdam 15
Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u tot 18u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *