SHOP-OP ZONDAG

De eerste maandelijkse koopzondag in Gent komt er bijna aan! Hoewel dit eerst vroeger gepland was – maar door het circulatieplan uitgesteld is – zal de eerste koopzondag nu in mei vallen. Op 7 mei zullen verschillende Gentse winkels hun deuren openen!

242132-logo SHOP-OP ZONDAG-121ef3-original-1491217847Gent wil zich met dit initiatief verder profileren als een authentiek en eigenzinnig openluchtwinkelcentrum. Op de website van Puur Gent kan je al de informatie vinden die je nodig hebt over het horeca- en winkelaanbod in Gent. Zowel als handelaar of als consument vind je er het antwoord op je vraag. Puur Gent staat onder andere ook in voor de promotie van Braderie Publique en de vernieuwde eindejaarsverlichting. Met de organisatie van de vaste koopzondagen speelt Puur Gent in op de vraag van de handelaars en de steeds groter worden concurrentie van het online shoppen.

De koopzondagen zullen elke eerste zondag van de maand plaatsvinden, met uitzondering van de maand augustus. Alle handelaars die deelnemen kan je herkennen aan hun raamsticker met het SHOP-OP ZONDAG-logo. Wat ik ook heel positief vind is dat het openbaar vervoer naar en in Gent gratis wordt op al de koopzondagen. Toch wel zeker handig nu het circulatieplan in gebruik is. ­čÖé Zondag 4 juni wordt de volgende koopzondag, dan zullen er ook kraampjes te vinden zijn van Braderie Publique. Ook op 25 juni is er een koopzondag met cluster 2 van Braderie Publique. Op zondag 2 juli valt de koopzondag samen met de solden.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *