Record Store Day

Morgen is het opnieuw Record Store Day en ook Gent laat deze dag niet zomaar voorbijgaan. In het Vooruit Caf├ę zullen er tal van optreden plaatsvinden om de feestdag van de onafhankelijke platenwinkel te vieren! ­čÖé

Record Store Day

Het evenement is volledig gratis en de deuren gaan reeds open om 12u. Enkele groepen die je zal kunnen horen in de loop van de namiddag zijn Biezen, Het Zesde Metaal, Tamino en Zimmerman. Klinkt niet slecht, toch? ­čśë Ook kersvers stadscomponist Fulco Ottervanger treedt morgen voor het eerst op. Dit doet hij samen met de winnaars van de Sounds Like Gent Remixwedstrijd, de Gentse muzikanten Chaos Controllers en Engelstraat. Zij zullen morgen elk hun eigen versie brengen van het Gentse geluidslogo.

Ter gelegenheid van Record Store Day – de internationale dag van de onafhankelijke platenzaak – wordt een 7″ vinyl uitgebracht met de verschillende remixes. Deze vinyl zal enkel morgen te koop zijn in de Gentse platenwinkels. Iedereen die op Record Store Day in Gent een vinyl koopt, krijgt gratis een exemplaar! De optredens van Fulco en de winnaars van de remixwedstrijd starten om 13u50 in Vooruit Caf├ę.


Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *