Visit Homepage
Ga naar de inhoud

80 Days of Summer – Eat Love Pic-Nic

248808-HotelD'HaneSteenhuyse@Karen Borghouts 1-36f663-original-1496215485

Het is reeds de tweede editie van het fotofestival dat van 29 juni tot en met 17 september zal plaatsvinden. Zes dagen op zeven brengt Historische Huizen dan niet alleen een verrassende fototentoonstelling in de kelders van dit historisch pand, maar stelt ze ook het gerestaureerde interieur op het gelijkvloers open. De site wordt omgebouwd tot een open ontmoetingsplek waarbij de tuin als rustpunt zal dienen midden in de drukke winkelstraten. Historische Huizen droomde er al lang van om dit prachtige domein open te stellen en met dit evenement krijgen ze de kans om deze oase in de stad aan het brede publiek te tonen. Vanuit de Veldstraat zou je als shopper moeten gelokt worden door de originele open galerij.

Tijdens 80 Days of Summer zal Eat Love Pic-Nic dus een pop-upbar uitbaten in de binnentuin van Hotel d’Hane Steenhuyse. De tuin wordt omgetoverd tot een gezellige picknicktuin met lage tafeltjes en dekentjes. Eat Love Pic-Nic is een tijdelijk zijproject van de Gentse horecazaken Eat Love Pizza en Eat Love Lasagna. Het materiaal dat in de tuin en bar gebruikt wordt is 100% herbruikbaar. Ook het aanbod van biologische slowjuices en Gentse bieren staat garant voor een duurzaam initiatief en stimuleert de lokale verwevenheid. De initatiefnemers stellen hun poort ook open voor de horeca in de buurt. Je kan dus met andere worden bestellen in de tuin en je eten laten leveren door Deliveroo. De bar is elke dag open van dinsdag tot en met zondag van 10u tot 22 uur. Klinkt voor mij als de perfecte plaats om deze zomer te vertoeven! 😉

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *