Bolia

Vandaag heeft het Deense interieurmerk haar eerste flagship store in Gent geopend. Ze noemen hun design zelf Scandinavisch met een twist en het zou anders zijn dan wat we al gezien hebben door de creativiteit in hun ontwerpen.

32962747371_511b323d66_bsingolo-ozi-copenhagenEen team van award winning designers zorgt er iedere keer voor dat ze unieke collecties op de markt kunnen brengen met heel wat persoonlijkheid. Elk design wordt dan ook handgemaakt met gebruik van hout, wol, leer en marmer. Geen grote opslagruimtes, maar alles op maat gemaakt Ć©n aan huis geleverd. In de winkel streven ze ernaar om al de zintuigen te prikkelen met inspirerende installaties, fluweelzachte banken, leuke muziekmixen, heerlijke geuren enzovoort. Ik kan alleszins al niet wachten om eens langs te gaan! šŸ™‚

Bolia staat erom bekend dat ze meer dan 95% van de productie in Europa laten plaatsvinden. Zo hebben ze meer controle over het productieproces en proberen ze de duurzaamheid op te drijven. De volledige collectie is te vinden op hun webshop. Ga dus zeker al eens een kijkje nemen als je benieuwd bent geworden! De CEO van Bolia is heel enthousiast over de komst van de winkel naar BelgiĆ«. Hij weet dat Belgen gek zijn op Scandinavisch design en kan dus niet wachten omĀ zijn werkĀ te introduceren bij ons.

Korte Dagsteeg 12
Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u tot 20u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *