Bezoekje aan Bolia

Het kwam er vorige week eindelijk van om de Gentse vestiging van de interieurwinkel Bolia te bezoeken. Zoals ik al eerder schreef is elk design handgemaakt met gebruik van hout, wol, leer en marmer. Ik vond het echt een hele belevenis om er rond te lopen!

154FB724-A8D9-499A-8F3A-B389ABFBAF7DBolia is gevestigd in een oude kerk en het contrast met de Scandinavische minimalistische meubelen vind ik echt enorm leuk gedaan. In de winkel streven ze ernaar om al de zintuigen te prikkelen met leuke muziekmixen en heerlijke geuren. Ze hebben er zelfs aan gedacht om op sommige tafels een drankje en een hapje te voorzien (een glaasje Finley en een Ferrero Rocher). Dat is maar een kleine toevoeging, maar toch is dit echt een meerwaarde voor de zaak. Ik vind het dan ook redelijk uniek in zijn soort en naar mijn mening kan je het niet vergelijken met een bezoek aan een andere interieurzaak.

De meubels bij Bolia zijn duur, daar moeten we geen doekjes om winden. De prijs voor een tweepersoonszetel gaat al snel naar 2500 à 3000 euro. Voor die prijs krijg je zoals gezegd wel een handgemaakt stuk én je kan hem zelf volledig samenstellen aan de hand van verschillende materialen die je kan kiezen in de winkel. Ongeveer een maand later wordt je zelf samengestelde stuk dan aan huis geleverd. Het Deense merk werkt dus niet met een magazijn zoals de meeste andere interieurzaken. Voor mij lag de prijs van de meubels toch net iets te hoog, dus ik nam een kijkje bij de accessoires. 😉 Ik vond er een heel leuk theelichtpotje voor 25 euro! Wanneer je naar huis gaat krijg je ook nog een gratis en goedgevuld magazine mee naar huis waar je thuis op je gemak nog wat inspiratie uit kunt halen.

Korte Dagsteeg 12
Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u tot 20u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *