Bizar Hair

Dit weekend liet ik mijn haar knippen bij Bizar Hair in de Walpoortstraat. Ik was dat lang haar een klein beetje beu en ik was wel bereid om er een stuk te laten afknippen. Na enkele goede commentaren te lezen over de kapperszaak, was ik heel benieuwd om langs te gaan!

Bij Bizar Hair werken ze met een systeem waarbij je meer betaalt naargelang de jaren ervaring en de opleiding van de kapper waarvoor je kiest. Ik wou graag zaterdagnamiddag gaan en ik koos via de online reservatie dus voor ‘willekeurig’. Op die manier had ik geboekt bij David De Cubber, de zaakvoerder van Bizar. Creative director en tegelijk dus ook de duurste categorie. Dat wil zeggen: 67 euro voor een snit en brushing. Dat is heel wat geld, maar tegelijk was ik ook blij en benieuwd om meteen de ‘beste’ kapper uit te proberen. Ik mocht stipt op tijd aan de wasbak gaan zitten, wat ik al meteen heel positief vond. David nam echt grondig de tijd om mijn haar te wassen en het was sowieso de eerste keer dat ik niet aan het aftellen was tot het gedaan was door de pijn in mijn nek. 😉 Bij het knippen van mijn haar kreeg ik heel wat uitleg. Geen nietszeggende smalltalk, maar dus echte tips waar je iets mee bent als je naar buiten gaat.

Ik ben in totaal anderhalf uur binnen geweest, dus je kan wel stellen dat ze echt hun tijd nemen. Mijn haar werd eerst geknipt als het nog nat was, daarna werd het los gedroogd om het tenslotte te personaliseren door een droge snit. Daarna werd ik door middel van een krultang nog voorzien van beach waves en was ik klaar om te gaan. Er is een vrij groot stuk af waardoor het weer helemaal gezond is, maar het is gelukkig ook niet té kort. Ik ben dus tevreden! 😀 Bij de kassa was ik wel een beetje verwonderd dat er mij nog zes euro aangerekend werd voor de verzorging die er na het wassen op was gedaan. Ik vind dat dit wel in de prijs van 67 euro zou mogen zitten, wat toch al zeker niet weinig is. Ik ging dus naar buiten met 73 euro minder in mijn portefeuille en dat was toch wel even slikken voor een knipbeurt. Conclusie: ze nemen echt de tijd voor je, ze kennen zeker en vast hun vak, maar het zal toch nog even duren vooraleer ik weer zoveel geld kan geven aan een snit + brushing. 😉


Walpoortstraat 6
Open van dinsdag t.e.m. zaterdag (dinsdag van 9u tot 19u, woensdag t.e.m. vrijdag 9u tot 18u30 en op zaterdag van 8u30 tot 17u)
(Binnenkort verhuizen ze naar een pop-up om daarna hun nieuwe zaak te openen)

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *