Brunchen in Cocotine

Zondag ging ik brunchen in Cocotine. Ik ben er al een paar keer geweest in de namiddag voor een stukje taart, maar nu kon ik dus ook eens de brunch uitproberen. Minstens even belangrijk als taart! 😉

We kregen op voorhand de keuze of we graag een zoet ontbijt of een zout ontbijt wilden. Bij de zoute formule krijg je vers fruitsap, een americano, pistolets en sneetjes houthakkersbrood, een eitje, zalm, ham en kaas. Dit ontbijt kost 14,50 euro. De zoete formule is iets duurder (17,50 euro). In dit ontbijt zit een vers fruitsap, een americano, een rozijnenkoek, een chocoladekoek, een croissant, yoghurt met granola en vers fruit en twee minipannenkoekjes. We waren met zeven voor de brunch en vijf van ons kozen voor het zout ontbijt en twee voor het zoet, waaronder ik. 🙂 We hadden gereserveerd om half elf en we waren stipt op tijd aanwezig. Helaas moesten we een half uur wachten tot er iemand bij ons kwam om onze keuze van drank op te nemen. Het duurde dan nog eens een half uur vooraleer we iets van eten op tafel kregen. Véél te lang. Net zoals de vorige keer was het excuus dat de extra hulp niet was komen opdagen, maar dit kan niet telkens het geval zijn natuurlijk. Gelukkig waren we met veel en hadden we veel bij te praten, maar dan nog begon het uiteraard wel wat vervelend te worden. Alles kwam dan ook nog eens heel traag op tafel. Tegen dat het laatste er stond, waren onze pannenkoeken helaas al koud, om van onze ‘warme’ dranken nog maar te zwijgen. De vriendinnen die het zoute ontbijt hadden gekozen moesten na een hele tijd zelf vragen waar de zalm bleef, wat ook niet zo leuk is.

Ik vond het jammer dat je per se moest kiezen tussen een zout ontbijt of een zoet ontbijt. Hierdoor werd het ontbijt veel te eenzijdig en heeft het mij dus minder gesmaakt. Daarnaast was het niet uitgebreid genoeg, ik miste zelf bijvoorbeeld iets om op mijn pannenkoeken te doen. We hadden ook wel zin in een eitje of iets van beleg, terwijl de meisjes die het zout ontbijt gekozen hadden dan weer niks zoet op hun bord kregen. Bij het afrekenen kregen we nog allemaal een meerkost van 1 à 2 euro aangerekend omdat we onze koffie ingeruild hadden voor een chocomelk of thee. Niet echt klantvriendelijk als je in het achterhoofd houdt dat we een uur vertraging hadden. We kwamen dus allemaal met een redelijk dubbel gevoel naar buiten. We hebben veel geld betaald voor wat we maar kregen. Niet echt een aanrader dus wat ons betreft. Uiteraard heel jammer, want de inrichting is wel heel mooi én het meisje van de zaak is echt heel vriendelijk. Hopelijk komt er nog verbetering in de organisatie, dan ben ik zeker kandidaat om opnieuw langs te gaan! 😉

Leithstraat 51
Open van dinsdag t.e.m. zondag van 10u tot 18u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *