City Pass Gent

Doordat Gent de laatste tijd wat moeilijker te bereiken is met de auto, kwam het openbaar vervoer op het idee van de City Pass. De City Pass Gent zorgt ervoor dat je een onbeperkt aantal trajecten kan afleggen in en rond Gent. Op die manier zijn meteen ook je parkeerproblemen opgelost! šŸ™‚

Concreet kan je met deze City Pass met de trein reizen naarĀ Gent-Sint-Pieters, Gent-Dampoort, Gentbrugge, Drongen, Wondelgem, Merelbeke en Evergem. Je City Pass is dan ook nog eens geldig op het volledige netwerk van De Lijn! Je kan deze formule aanschaffen voor 1 of 12 maanden. Als je jonger bent dan 25 betaal je 49 euro per maand, boven de 25 betaal je 60 euro per maand. Hij is wel enkel geldig in tweede klas. De City Pass is verkrijgbaar aan de loketten van de NMBS-stations en wordt dan op je persoonlijke MOBIB-kaart geplaatst. Deze kan je ook aanschaffen aan het loket indien je deze nog niet zou hebben. Een extra voordeel aan de City Pass is dat je er ook voordelig mee kan parkeren op de B-Parkings. Mij lijkt dit echt een heel goed initiatief! Vanaf nu hoef je niet meer aan verschillende vervoersbewijzen te denken voor trein, tram en bus. Je hebt gewoon Ć©Ć©n abonnement waarmee je onbeperkt overstapt van het ene vervoersmiddel op het andere, perfect!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *