HIDE & BOUTIQUE

Van 23 december tot 7 januari kan je terecht op de penthouseverdieping van Nederkouter 134. HIDE & BOUTIQUE is een voorsmaakje van The Hide, een urban hideaway hotel dat een nieuwe manier van verblijven aanbiedt, waar je in plaats van kamers het comfort en de flexibiliteit hebt van een weelderig appartement. Elegant ingericht met nauwgezette aandacht voor elk detail.

The Hide opent pas in het voorjaar van 2018, maar je kan nu dus al eens de sfeer gaan opsnuiven bij HIDE & BOUTIQUE. Deze pop-up zet de toon voor de samenwerking tussen The Hide en four rooms. Dat is een designwinkel die eigenzinnige en luxueuze interieurobjecten aanbiedt in een huiselijke context. four rooms richtte HIDE & BOUTIQUE in met zorgvuldig uitgekozen designstukken. De objecten staan stuk voor stuk voor originaliteit, kwaliteit, innovatie en ambacht en zijn zoveel mogelijk van Belgische makelij. Zo vind je in HIDE & BOUTIQUE als in The Hide stukken van onder andere het Belgische Copain, Mr. Tricot uit Antwerpen, en Bultin uit West-Vlaanderen. Het hotel is nog in opbouw, dus je moet er wel wat voor over hebben om HIDE & BOUTIQUE te kunnen bezoeken. De klim van drie verdiepingen met de trap zal je waarschijnlijk wel snel vergeten door het mooie interieur. Alles wat je ziet is trouwens te koop, van het glas waar je uit drinkt tot de zetel waarin je zit.


Nederkouter 134
Open van maandag t.e.m. vrijdag van 13u tot 18u30 en op zaterdag en zondag van 11u tot 18u30.
Late night opening op 23 december tot 22u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *