Opening Piet Moodshop’s Workstore

Piet Moodshop opent een gloednieuwe winkel met een volledig nieuw concept. Deze winkel zal Piet Moodshop Workstore heten en je zal er stationary, office gadgets en urban necessities vinden. De winkel is momenteel al open, maar zal tijdens het weekend van het Lichtfestival feestelijk en officieel geopend worden.

Doorlopend tijdens het Lichtfestival exposeert Graffitilights, ofwel Bert Verstaen, in de nieuwe winkel. Onder andere met zelfgemaakte ledstrips en ander lichtgevend materiaal trekt hij de stad in om foto’s te maken. Daarnaast kan elke klant die iets koopt een elektrische tandenborstel van Bruzzoni of een goodiebag winnen. Voor de gelegenheid werd er ook een collector’s item gemaakt, een Survival Kit Light Festival Ghent Collectors Item waarvan er slechts 50 stuks gemaakt zijn.

Elke dag van 18u tot 22u vindt er een ander evenement plaats. Op 31 januari wordt de aftrap gegeven door Thijs De Meulemeester. Hij is de auteur van onder andere Wonders are Collectible en Wunderkammer. Je kan je boek dan door hem laten signeren. Op 1 februari kan je de eerste gedistilleerde alcoholvrije likeur proeven. Vrijdag 2 februari komt Marieke Hensen van mmmMar tonen hoe ze iconische gebouwen omtovert tot mooie zeefdrukken. Op 3 februari kan je de Gentse gin Ginderella proeven die volledig gemaakt is van verse kruiden en op zondag 4 februari vindt sowieso ‘Shop op zondag’ plaats, dus ook PIET Moodshop Workstore doet hier aan mee. Een leuke aanvulling voor het Lichtfestival, lijkt mij! 🙂

Hippoliet Lippensplein 22

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *