Bookz&Booze

Op 30 mei opende de nieuwe zaak Bookz&Booze de deuren in de Hoogpoort. De winkel wordt door de eigenaars omschreven als een plek voor mensen die van mooie, lekkere en creatieve dingen houden. Je kan er terecht voor geschenken met een verhaal.

In Bookz&Booze vind je zeker en vast een origineel cadeau, want je kan er een boek kopen waar meteen een fles drank bij gesuggereerd wordt die een bepaalde link met het boek heeft. Voor ik in de winkel kwam, was ik benieuwd naar de combinaties die zouden gemaakt zijn tussen bepaalde boeken en drank. Zou het te voor de hand liggend zijn, of was het net te vergezocht? Bij een bezoekje aan de winkel bleek dat geen van beide het geval is. Ik heb een paar heel creatieve combinaties gevonden en ook wel een paar keer moeten lachen.

Naast boeken en flessen vind je ook vinyl bij Bookz&Booze. Hiermee zijn er ook enkele originele combinaties gemaakt. De leukste combo die ik tegenkwam was de vinyl ‘Another Brick In The Wall’ van Pink Floyd, gecombineerd met een fles brick gin. Bij zowel de plaat als de fles gin komt het bekende patroon terug, dus dit is sowieso een leuk cadeau om te geven én te krijgen! Een originele winkel als deze is naar mijn mening zeker een meerwaarde in Gent. 🙂

Hoogpoort 35

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *