ANKR.

Op 8 september opent ANKR., een gloednieuwe concept store op de Nederkouter. De winkel zal vooral nordic geïnspireerd zijn en verkoopt kledij voor zowel vrouwen als mannen. Er zullen ook heel wat interieurzaken en andere hebbedingen te vinden zijn.

Deze producten zullen vooral Deens zijn. Enkele merken die je in de winkel zal kunnen vinden zijn: Object, Ichi, mbyM, Soaked in Luxury, Saint Tropez, Pop Cph, Rue de Femme, Selected Homme, Casual Friday, Anerkjendt, Makia, Armed Angels, Forét, Elvine, Kikkerland, Oozoo, House Doctor, Be Pure Home en Men’s Society. De baseline van de shop is ‘Home is where you drop your ANKR.’. De oprichtster van de winkel, Shirah, houdt van een persoonlijke aanpak en wil dat klanten zich meteen thuis voelen in haar winkel.

De naam verwijst ook naar haar Oostendse roots, want ze richtte daar een tijd geleden ook al de concept store FERM op. Daar ging ik al regelmatig langs, dus ik ben heel benieuwd naar de Gentse versie van haar concept! Het openingsfeest vindt plaats op zaterdag 8 september van 18 uur tot 22 uur. Er zijn cocktails van Dorst, hapjes van Norma, dj’s, iedereen krijgt 10% korting op de nieuwe herstcollectie en er wordt een goodiebag voorzien voor de eerste 50 personen die zich hier inschrijven. Om half acht kan je ook nog genieten van een kleine modeshow. Redenen genoeg om eens langs te gaan dus!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *