Nieuwe winkel: Leapp

Toen ik zaterdag door de Brabantdam wandelde, zag ik dat er een feestje aan de gang was in een nieuwe winkel. Enkele Applelogo’s vingen mijn aandacht en mijn eerste gedacht was dan ook: “ha, een nieuwe Switch”. Een blik naar de naam van de winkel wuifde dat idee al snel weg. ‘Leapp’, stond er in grote letters.

Foto: Leapp
Foto: Leapp

Zelf had ik nog niet gehoord van dit bedrijf. Blijkbaar kan je in deze winkel opgeknapte tweedehands Appletoestellen vinden. Even mooi geëtaleerd zoals in de echte winkels, maar met een mooier prijsje. iPhones kan je bij Leapp bijvoorbeeld krijgen vanaf 179 euro. Als je geen zin hebt om je naar de winkel te begeven, kan je altijd hier online een koopje scoren.

Leapp Store Gent
Brabantdam 67
Maandag t.e.m. zaterdag van 10u tot 18u

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *