Jazz in ‘t Park

Vanaf vandaag tot en met zondag kan je in het Zuidpark genieten van Jazz in’t Park. Dit gratis initiatief van de Stad Gent vindt voor de 22ste keer plaats. De programmatie wordt zoals steeds gevuld met het beste en het nieuwste van de Belgische jazz.

Foto: stad Gent

Vandaag wordt het startschot gegeven door Bas Bulteel Trio. Flipside Paradox en John Ghost volgen en Gratitude Trio sluit de eerste dag af. Nieuw dit jaar is dat er meer aandacht zal geschonken worden aan vrouwelijke jazztalenten. Dat wordt morgen meteen duidelijk. Nathalie Loriers, Tineke Postma en Philippe Aerts beginnen de tweede dag van Jazz in ‘t Park. Die dag wordt ook weer afgesloten door vrouwelijk talent. Tutu Puoane Sextet zal dan het beste van zichzelf geven. Zaterdag gaat de muzikale vreugde verder met Eve Beuvens en haar band ‘Heptatomic’. De laatste dag kunnen we nog genieten van onder andere Igor Gehenot Trio, ook wel de Waalse Jef De Neve genoemd. Amina Figarova New York Sextet sluit het jazzfestival af.

Wie nog niet helemaal overtuigd is of wie al wat in de stemming wil komen, kan hieronder een voorsmaakje krijgen.

Jazz in’t Park van 3 september tot 6 september van 12u30 tot 22u

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *