Flemish Food Bash

Zondag vindt voor de derde keer Flemish Food Bash plaats. Dit culinair festival komt voor de gelegenheid naar Gent en hoopt om opnieuw het beste en grootste restaurant voor één dag te worden.

Logo

Er zullen vijftien koks en vijftien barmannen en -vrouwen aanwezig zijn. Op het festival zal je kunnen proeven van de creaties van onder andere Coeur d’Artichaut en Naturell. Voor de drankjes kan je terecht bij The Pharmacy (ook al te vinden bij Jackie Jane) en Jigger’s. Liefhebbers van bier moeten bij De Struise Brouwers zijn, zij zullen meer dan dertig soorten bier aanbieden. Wie het liever niet-alcoholisch houdt, komt ook aan zijn trekken. Barista’s Charlene De Buysere van Watt Coffee en Valentine Wanders van De Superette zullen je hun beste koffies serveren.

Wil je daarna nog iets aan je uiterlijk veranderen? Dan kan je je naar Schorem of Louis’ Tattoo Boutique begeven. Zij zorgen respectievelijk voor een frisse baard of een nieuwe tatoeage. Het festival start om 18u en gaat door tot in de vroege uurtjes. Tickets kosten 33,60 euro. Voor die prijs krijg je ook nog een receptenboekje en een ‘spoonfork’. De eerste 900 krijgen er nog een gratis cocktail bovenop.

Benieuwd hoe het er bij de vorige edities aan toe ging?

Flemish Food Bash
Eskimofabriek
Wiedauwkaai 25
Vanaf 18u

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *