Gift Box by Wander & Co en Gaspard

De feestdagen komen steeds dichterbij en dus moeten we binnenkort weer allemaal de drukte trotseren om op pakjesjacht te gaan. Om deze zoektocht wat eenvoudiger te maken slaan Wander & Co en Gaspard de handen in elkaar. Het resultaat van deze samenwerking is hun pop-up shop Gift Box.

gift box

Gift Box zal vanaf 1 december tot en met 31 december in de Bennesteeg te vinden zijn. In dit gezellige straatje kan je terecht voor de leukste cadeautjes van de webshops Wander & Co en Gaspard, maar ook voor een lekkere brunch of een creatieve workshop! Ik ben vooral geïnteresseerd in het aanbod van Wander & Co. Bij hen vind je leuke interieurspullen, papierwaren en andere accessoires. Gaspard focust vooral op originele baby- en kinderproducten.

Op 6, 13 en 20 december kan je vanaf half 11 genieten van een brunch gemaakt door Atelier des Fêtes. Het idee om iedereen samen aan één grote tafel te plaatsen, vind ik echt een goed concept. Op die manier leer je sneller andere mensen kennen en dat komt de sfeer natuurlijk alleen maar ten goede. Wat staat er allemaal op het menu? Onder andere zelfgemaakte granola met yoghurt en seizoensfruit, brood en koffiekoeken, verschillende soorten beleg (kaas, vlees, vis, confituur, …), eitjes, verloren brood, appelmoes met kaneel en rozijnen, bananen, esdoornsiroop en uiteraard ook koffie en versgeperst sinaasappelsap. Deze brunch kost 30 euro per persoon.

Brunch

Er zijn ook al enkele workshops bekend. Die beginnen telkens om half acht en eindigen om half tien. Op 7 december kan je bij Tinneke Segers een workshop illustratie volgen. Voor 50 euro leer je samen met de andere deelnemers hoe je originele kerstkaartjes kan ontwerpen. Hapjes, drankjes en tekenmateriaal zitten in de prijs. Op 10 december krijg je de kans om plantenhangers in macramé te leren maken. Je krijgt er een mooi plantje bij en gaat ook aan de slag met de pot zelf. Je betaalt 40 euro voor de plantenhanger, het plantje, de pot en de hapjes en drankjes. Op 14 december vindt er opnieuw een workshop illustratie plaats. Dit keer met de bekende Gentse illustratrice Eva Mouton. Daar leer je hoe je in haar stijl het inpakpapier van je cadeautjes kan personaliseren. Samen met de hapjes, drankjes en het teken- en inpakmateriaal betaal je hier 60 euro voor.

workshop 1workshop 3workshop 2

Gift Box
Bennesteeg 12
Open van dinsdag t.e.m. zondag van 10u tot 18u

2 Reacties

 1. caroline@carriecan.com'
  7 december 2015
  Antwoord

  Giftbox is inderdaad een super leuke popup van twee leuke madammen 🙂 Ik ben super blij dat mijn Carrie Can wenskaarten en babyboek hier ook liggen!

 2. 7 december 2015
  Antwoord

  Dat kan ik geloven! Ik heb je werk eens bekeken, en het ziet er echt leuk uit! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *