Eindejaarsactie Nederkouter

Dit jaar organiseren de handelszaken in de Nederkouter en de omliggende straten een grote tombola. Alle klanten kunnen de hele maand december meedoen en zo mooie waardebonnen winnen.

campagnebeeld

Met deze actie hopen de handelaars dat klanten die een paar vaste winkels in de straat hebben, ook in aanraking komen met andere zaken. Zo leren ze de diversiteit van de Nederkouter beter kennen. Jong talent zal net als vorig jaar opnieuw de kans krijgen om op de etalages te tekenen. Op die manier is er meer sfeer in de straat én geven de handelaars de jonge kunstenaars de kans om hun werk aan een groot publiek te tonen.

Iedereen die vijf aankopen doet in vijf verschillende zaken maakt kans op één van de te winnen waardebonnen. Deze bonnen variëren van 50 euro tot en met 500 euro en kunnen vrij besteed worden in al de deelnemende zaken. In de loop van januari zullen de winnaars bekendgemaakt worden tijdens een nieuwjaarsdrink in de buurt, met optredens en hapjes en drankjes.

Ik vind deze actie een heel goed initiatief. In de Nederkouter kom ik eigenlijk bijna uitsluitend voor de kledingwinkel Cezar, en dat terwijl er nog zoveel andere leuke zaken zijn! Ik ben dus van plan om ook mee te doen aan de tombola en ik hoop dat ik op die manier nieuwe winkels leer kennen. 🙂12278696_517559835078451_9180532210138433068_n

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *