Opening Wauw

Ik kreeg een paar weken geleden een uitnodiging voor de pre-opening van Wauw. In dit salon kan je terecht voor haarstyling, make-up en nagelstyling. Natuurlijk was ik heel benieuwd en ik bracht deze nieuwe zaak een bezoekje!

Wauweffect-8_c

Wauw_collageWauw is het eerste salon in Gent waar je terecht kan voor al deze behandelingen. De inspiratie hiervoor vonden ze bij de drybars in Amerika. Het haar wordt niet gekleurd of geknipt, maar je kan het wel laten opsteken of stijlen. Daarna kan je dit combineren met make-up en nagellak. Donderdagavond mocht ik samen met andere bloggers en de cameraploeg van AVS een kijkje gaan nemen in de nieuwe zaak. Toen we binnenkwamen kwam de zaakvoerster Leen ons meteen verwelkomen. Er stonden ook verschillende hapjes en drankjes klaar. Het interieur van de zaak is een mooie mix van een industriële en een huiselijke sfeer.

Wauweffect-9_c

Wauweffect-6_c

Leen werkt samen met acht vrouwen om de klanten tot in de puntjes onder handen te nemen. Deze vrouwen benoemt ze graag met de naam ‘swan’, wat staat voor smart, work hard, ambitious en nice. Ik kan mij helemaal vinden in deze termen, want ik vond echt iedereen in deze zaak heel vriendelijk. Ik vind het toch belangrijk dat je je op je gemak voelt in een schoonheidssalon, en dat was helemaal het geval.

Jo, één van de swans, was meteen enthousiast om mijn haar op te steken met een combinatie van vlechten. Zo’n kapsel zie ik altijd heel graag bij anderen, maar het is meestal volledig onmogelijk om dit zelf te doen. Ik was dus heel benieuwd naar het resultaat! Uiteindelijk zaten er verschillende soorten vlechten in verwerkt. Ik vond het echt heel geslaagd! Een opgestoken kapsel kost normaal gezien 40 euro. Het stylen van los haar kost 20 euro, half opgestoken is 35 euro.

Wauweffect-10_c

Wauweffect-14_c

Daarna wilde ik nog graag mijn nagels laten doen. Wauw werkt hiervoor met Sopolish van Pronails. Dat is een soort van gellak, maar toch met een ander systeem. Ik heb mijn nagels al een paar keer met gellak laten lakken, maar ze waren erna altijd beschadigd. Met het peel-off systeem zou je hier geen last meer van hebben. Hadjila bracht een doorzichtige ‘nailskin’ aan, dat is een soort van doorzichtig laagje dat dient als bescherming van de nagel. Op die manier hoef je de nagels niet meer te vijlen en kan je het laagje gewoon afpellen. De nagellak zou zeker veertien dagen moeten blijven, dus ik ben alleszins benieuwd. Deze behandeling kost 36 euro.

Wauweffect-4_c

Wauweffect-16_cWauweffect-17_c

Ik vond het echt leuk dat ik als één van de eersten mocht kennismaken met deze leuke nieuwe hotspot in de stad. Ik vind het een tof concept om alles onder één dak aan te bieden. Op die manier hoef je geen verschillende afspraken te maken en kan je alles gemakkelijk in één keer laten doen. Wat ik ook super vind, is dat ze focussen op haarstyling in plaats van het knippen en kleuren van je haar. De kwaliteit van hun diensten gecombineerd met de vriendelijkheid zorgt er voor mij voor dat ik zeker van plan ben om hier nog te komen! Ben je ook benieuwd geworden naar Wauw? Ga dan zeker eens langs vandaag of morgen tijdens hun openingsweekend. Daarna kan je gemakkelijk een online afspraak maken op hun website, handig!

Wauw
Zuidstationstraat 5
Open van donderdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u – zondag op afspraak

6 Reacties

  • 20 december 2015
   Antwoord

   Inderdaad, altijd leuk om iets te mogen ontdekken 🙂

 1. marlies@goldenmirrorsandpinkbows.be'
  23 december 2015
  Antwoord

  Hi Hanna,

  Toffe blog zeg! 😀
  Je haar was trouwens super mooi gedaan! Leuk om te lezen dat je ook zo enthousiast bent over deze zaak!

  • 23 december 2015
   Antwoord

   Bedankt Marlies! 🙂 Ik vond mijn haar ook echt mooi gedaan 🙂

 2. mail@snowwhiteglamour.be'
  28 december 2015
  Antwoord

  Super mooie foto’s! Jouw haar was echt prachtig 🙂

  • 28 december 2015
   Antwoord

   Merci! Het jouwe ook echt, vlechten zijn altijd zo mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *