Jazz in ‘t Park 2016

Vanaf morgen tot en met 4 september kunnen we weer genieten van het allerbeste en nieuwste van de Belgische jazz. Het gratis evenement is al aan zijn 23ste editie toe en vindt zoals steeds plaats in het Zuidpark.

Jazz in 't Park 2016Jazz in ‘t Park blijft vernieuwen. Het programma van deze editie toont weer wat Belgische jazz op dit moment te bieden heeft, met aandacht voor alle subgenres. Stad Gent vergelijkt de verschillende dagen graag met een culinair menu. Op donderdag serveert het festival volgens hen verfijnde kookkunst, op vrijdag- en zaterdagavond staan er feestmenu’s op tafel en op zondag is het aanschuiven voor hutsepot op eigen wijze. Iedere concertganger zal het dus naar zijn zin hebben.

Jazz in ‘t Park start dit jaar op de eerste schooldag en dat wil de organisatie niet zomaar voorbij laten gaan. Alle kinderen en hun ouders zijn dan ook van harte welkom om deel te nemen aan de kaftactie waarbij Jazz in ‘t Park gratis festivalkaftpapier ter beschikking stelt om die nieuwe boeken meteen te voorzien van een jazzjasje. De stad biedt ook nog een gratis vieruurtje aan voor alle deelnemers. Voor het tweede jaar op rij betrekt het stadsfestival weer enkel bevriende jazzorganisaties nauwer bij de werking. Onder de noemer ‘Jazzfriends present’ krijgen El Negocito Records, Inside Jazz Management, Bis Bookings en JazzLab Series ook dit jaar de gelegenheid om zichzelf te presenteren met een geselecteerd project. Met dit stadsfestival doet Gent zijn titel als ‘Unesco Creative City of Music’ zeker alle eer aan!

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *