Visit Homepage
Spring naar inhoud

Djemaa el Fna

Foto: © Stad Gent
Foto: © Stad Gent

Het grote volksfeest start om 16u met een standenmarkt van 36 Gentse startende ondernemers. Ze bieden er hun producten aan en laten je proeven van een divers aanbod van smaken. Denk maar aan lokale gerechten uit Ethiopië, Syrië, Jamaica of Nepal. Ook dit jaar slaagden de organisatoren erin om talentvolle artiesten te boeken. Vanaf 19u tot middernacht staan er heel wat optredens op het programma met onder andere Afghaanse, Iranese, Turkse, Jamaicaanse, Congolese, West-Vlaamse en Gentse invloeden. Het lijflied van het evenement ‘Liever de liefde’ zal in verschillende talen gebracht worden op het evenement. Nu enkel nog hopen op goed weer! 🙂

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *