Eat Love Lasagna

Het voorbije weekend testte ik het recent geopende Eat Love Lasagna uit. Ik ging al eerder eten bij Eat Love Pizza, dus ik was benieuwd naar het nieuwe broertje ervan. Zoals de naam al doet vermoeden kan je in dit restaurant lasagne eten op heel veel verschillende manieren.

Schermafbeelding 2017-07-03 om 20.06.32
Valentina Gatti vindt een nauwe samenwerking met lokale biobieren heel belangrijk en wil zo de meest fantastische ingrediënten op tafel toveren. Wat mij meteen opviel bij het binnenkomen van de ‘lasagneria’ is dat het heel wat gezelliger is dan in Eat Love Pizza. Er zijn ramen aanwezig – hoera! – en het is leuk en gezellig gedecoreerd. Het restaurant is ook kleiner, wat het vanzelf al een stuk knusser maakt. Het zat er vrij vol, dus we waren bang dat er geen plaats meer zou zijn. Toch werden we vriendelijk verzocht om eventjes aan de bar te wachten en binnen de twee minuutjes zou er een tafeltje vrij zijn. Jammer genoeg was dit niet zo en werden we plots stilzwijgend verwacht om aan de bar te eten of te verhuizen naar een tafeltje buiten. Toch een kleine domper, maar toen we nog wat wachtten konden we toch aan een tafeltje binnen gaan zitten.

Ik keek heel erg uit naar de lasagne die ik gekozen had, de ‘polpette’ (€ 18). Daarbij dronk ik de ‘love lemon limonade’ (€ 3,9) met appelsiensap, citroensap, vlierbloesem en soda. De polpette was eigenlijk een vrij voor de hand liggende keuze, want ik wou sowieso eerst eens hun ‘klassieke’ lasagne proeven. Deze lasagne wordt gemaakt met pasta al uovo, balletjes, bechamel en Eat Love tomatensaus. Ik vond de prijs sowieso al niet goedkoop, maar ik hoopte heel hard dat het zijn prijs waard zou zijn. Qua smaak had ik er dan ook niks op aan te merken, de lasagne was héél lekker. Helaas komt er wel direct een ‘maar’ bij, want jammer genoeg was de portie zo klein dat we beiden met honger naar buiten zijn gegaan. Dat heb ik eigenlijk nooit op restaurant, en al zeker niet met lasagne of pasta in het algemeen. Volgens mij is het maar een kleine moeite om de porties iets groter te maken, zeker als je ziet welke prijs je ervoor betaalt. Mocht Eat Love Lasagne de porties wat groter maken, dan zou ik het restaurant sowieso een grote aanrader vinden en kom ik zeker nog terug. Nu bleef ik dus helaas letterlijk op mijn honger zitten.

IMG_8055


Onderbergen 25
Elke dag open van 12u tot 14u en van 18u tot 21u. Vrijdag en zaterdag tot 22u

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *