Pop-up Rosephine & SARA

Van 5 tot 10 september opent er weer een leuke pop-up in onze stad! De twee nichten Delphine en Sarah slaan de handen in elkaar en openen dan hun tijdelijke winkel ‘Rosephine & SARA’. In deze pop-up kan je terecht voor een leuke combinatie van bloemen en keramiek.

20818814_1777984745560021_4500052013367985583_oDelphine werkt in bijberoep als floriste. Ze is opgegroeid tussen de bloemen en de planten aangezien haar ouders een tuinbouwbedrijf hebben. Ze maakt boeketten, bloemstukken en andere bloemencreaties op bestelling. Sarah ontdekte vorig jaar haar passie voor keramiek via een initiatiecursus. Ze woonde een tijdje in Brazilië en kwam daar in contact met een keramiekartiest. Ze mocht toen ook meehelpen in zijn atelier en kreeg daar de microbe nog meer te pakken. In juni deden Delphine en Sarah mee met de wedstrijd van UNIZO Oost-Vlaanderen om een pop-up te winnen. Samen met nog twee andere winnaars werden ze uitgekozen als winnaars en zullen ze dus van 5 tot 10 september in de Dampoortstraat ‘Rosephine en SARA’ openen.

Het pand is onderdeel van ‘The Box‘, het plug and play pand dat ter beschikking wordt gesteld door Stad Gent. Je zal in de pop-up kunnen kiezen uit verschillende soorten potten en vazen gemaakt door Sarah en de creaties (basisbloemen en zogenaamde topping-bloemen) van Delphine. Eens je keuze gemaakt is maakt Delphine ter plaatse de bloemstukken en boeketten, zodat het voor de klant een echte belevenis is. De tips krijg je er gratis bij! 😉 Er worden uiteraard ook een aantal vaste stuks verkocht, maar het zal telkens gaan om een product waarbij bloemen en keramiek gecombineerd zijn. Er worden ook enkele workshops georganiseerd zodat je zelf aan de slag kan gaan met bloemen. De winkel zal open zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 20u en op zondag van 10u tot 15u.

Dampoortstraat 47

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *