Vanhoutteghem | Boutique

Iedereen in Gent kent juwelier Vanhoutteghem wel. Ook hun andere winkel YoungWatch trekt heel wat volk aan. Deze tweede zaak kreeg een heuse opknapbeurt en opent op 25 november onder de naam Vanhoutteghem | Boutique.

De nieuwe winkel Vanhoutteghem | Boutique moet luxe, maar tegelijkertijd ook een gezellige sfeer uitstralen zodat je dat van een familiebedrijf kan verwachten. Het wordt dus een mooie en chique winkel die toch heel toegankelijk blijft. Het interieur omschrijven ze zelf als op en top modern en uitnodigend. De familie Vanhoutteghem vond dat YoungWatch na vijftien jaar aan een opwaardering toe was. En daarmee wilden ze verder gaan dan enkel een kleine opknapbeurt, ze kozen dus voor een totale metamorfose en daar hoort volgens hen ook een naamsverandering bij. Ik vind de naam heel goed gekozen, de link naar hun andere zaak is veel duidelijker en toch hoor je meteen dat Vanhoutteghem | Boutique de jongere en toegankelijkere versie is.

Ze hebben gedacht aan alle hedendaagse mogelijkheden zodat er een optimale klantenervaring is. Daar hoort natuurlijk ook een webshop bij. Dit vind ik ook altijd positief, al is het maar om al eens op voorhand te kunnen snuisteren. ­čÖé De geschenken die online besteld zijn, worden zelfs geparfumeerd zodat al je zintuigen aangesproken worden. Zeker niet noodzakelijk, maar wel een leuk extraatje. Wat ook heel handig is, Vanhoutteghem | Boutique is alle dagen open in december, ook op zondag en maandag dus. En op 3 december kan je met hen meevieren op Shop-Op Zondag, want je krijgt er nog een glaasje bovenop. Ik ga alleszins heel binnenkort eens langs om het met mijn eigen ogen te zien! ­čśë

Dampoortstraat 2

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *