Cadeaubon Gent

Een hele tijd geleden schreef ik al eens een blogpost over Tadabon. De uitvinders hiervan zijn ook de bedenkers van Cadeaubon Gent. Met deze bon kan je winkelen bij al de deelnemende handelaars. Het bedrag kan je zelf kiezen bij aankoop en de ontvanger kan dit bedrag gespreid over de verschillende handelaars heen gebruiken.

De bon kan je online of in een verkooppunt kopen. Je kan er mee terecht in hippe interieur- en modezaken, in restaurants en zelfs een ontspannende wellness behoort tot de mogelijkheden. Op die manier kan de persoon die de bon krijgt dus helemaal zelf kiezen waar hij of zij op dat moment zin in heeft. Ik mocht zelf zo’n Cadeaubon Gent ontvangen, dus ging ik op stap in Gent. Je kan uit heel wat adresjes kiezen, dus de keuze was niet gemakkelijk! 😉 Zo kan je bijvoorbeeld terecht bij CafĂ© ParfumĂ©, PIET Moodshop, ZOOT Fashion Store, Balls & Glory, BEO, Handelsbeurs, Huiszwaluw, Larabesko en nog veel andere zaken. Wat leuk is aan de bon, is dat je op die manier nieuwe adresjes ontdekt waar je anders misschien niet direct zou komen. Zo zag ik op de website van Cadeaubon Gent staan dat ClichĂ© ook tussen de mogelijkheden behoorde.
ClichĂ© zit in de Hoogpoort waar tot voor kort Huiszwaluw gevestigd was. De inrichting is heel mooi gedaan, de winkel ziet er veel overzichtelijker en ruimer uit dan vroeger. Ik was er snel van overtuigd dat ik een haarband zou kiezen van het Nederlandse merk ‘Wintervacht’. Bij de kassa gaf ik mijn bon af waarna de eigenares van de winkel mijn resterende tegoed op de bon schreef. Voor haar was het de eerste keer dat ze een Cadeaubon Gent moest valideren, dus het concept is misschien nog niet helemaal ingeburgerd. Al kan dat natuurlijk ook te maken hebben met het feit dat ClichĂ© een gloednieuwe winkel is. Ik vind alleszins dat de Cadeaubon Gent echt een heel goed initiatief is om de Gentse handelaars te steunen, om met een persoonlijk cadeau te komen en om de ontvanger toch veel keuzevrijheid te laten. Altijd een succes dus! Indien je nog een paar kerstcadeautjes nodig hebt, kijk dan zeker eens op hun website! 😉

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *