Pop-up Dough It

De pop-up store Dough It opent op woensdag 7 maart zijn deuren. Ik weet zeker dat er samen met mij heel wat mensen aftellen naar dit moment! Zelf ben ik stiekem meer fan van het deeg dan van de koekjes en nu maken Amelie en Marilyn het mogelijk om ongegeneerd van deze lekkernij te smullen! šŸ˜‰

Amelia Cobbaert en Marilyn Dierick zijn beide 21 jaar en studentes burgerlijk ingenieur aan de Universiteit van Gent. Ze waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging en besloten samen om de eerste cookie dough bar in BelgiĆ« te openen. In deze zaak zal je allerlei lekkers op basis van koekjesdeeg kunnen proberen. Qua deeg zal je kunnen kiezen tussen american cookie, brownie en nog een derde wisselende variant. Toppings zullen uiteraard ook in overvloed aanwezig zijn! Naast deeg kan je ook genieten van een heerlijke koffie vergezeld van verse gebakken koekjes. Van de inrichting mag je veel hout en kleurrijke accenten verwachten. Het totaalpakket zal dus zeker aanwezig zijn! šŸ™‚


Sint-Jacobsnieuwstraat 45
Open van maandag tot zaterdag van 11u tot 18u

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *