Grand Depot Outlet

Dit weekend – vanaf vanavond t.e.m. zondag – vindt in Flanders Expo opnieuw de ‘Grand Depot Outlet’ plaats, een gigantische stockverkoop waar je items van populaire merken kan kopen met heel grote kortingen. 

Meermaals per jaar wordt er een Grand Depot Outlet georganiseerd, dit keer is het dus de beurt aan Gent! Elke outlet is wel uniek dankzij de verschillende partners. Er is steeds een ruim aanbod aan mode, beauty, interieur en multimedia. Enkele merken die je er zal tegenkomen zijn Brabantia, Frida, Hampton Bays Suitcases, JBC, O’Rèn Official, Point Virgule, Salt & Pepper, Sistema en Supertrash. Een extraatje dat de organisatie voorziet is de handige ‘drop & shop’. Hier geef je gratis je koopjes in bewaring en daarna kan je zorgeloos verder winkelen. Hier kan je je ticket voor de stockverkoop kopen voor 5 euro, maar tickets aan de kassa kopen is ook nog steeds mogelijk. In de Food Plaza kan je terecht voor iets lekkers als je van al dat shoppen honger zou gekregen hebben. 😉 Parkeren kan gemakkelijk op de betalende bezoekersparking B en C. 
Vrijdag 23 maart van 13u tot 20u, zaterdag 24 maart van 10u tot 18u en zondag 25 maart van 10u tot 17u. 
Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Sint-Denijs-Westrem

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *