Neuf Mille

Gisterenavond ging ik eten in Neuf Mille. Dit restaurantje in Oudburg stond al langer op mijn lijstje om eens te proberen, dus ik was blij dat het er eindelijk eens van kwam. We reserveerden op voorhand via de app Social Deal. Ik had dit nog niet eerder geprobeerd, dus ik was heel benieuwd. 

Voor 22,90 euro konden we een driegangenmenu eten in het het restaurant. Naar mijn mening was het grote voordeel dat je dan ook nog eens uit heel wat gerechten kon kiezen en dus niet verplicht was om een bepaald menu te kiezen. Toen we binnen kwamen in het restaurant werden we onmiddellijk gevraagd of we via de app hadden gereserveerd. Het meisje dat in de zaal werkte vertelde ons dat we alles mochten kiezen, maar dat de noordzeetong en de tournedos op waren. Op voorhand had ik in de app gezien dat er een meerprijs van vijf euro gevraagd werd indien je de noordzeetong of de tournedos zou kiezen, dus op zich maakte het niet zoveel uit. ­čśë Mijn vriend en ik kozen allebei een gelijkaardig menu. We kozen voor de garnaalkroketten als voorgerecht en voor de entrec├┤te als hoofdgerecht. Mijn vriend nam als dessert de moelleux en ik ging voor de dame blanche. Ik vond het wel een beetje vreemd dat we het dessert al moesten kiezen in het begin, want vaak weet je nog niet waar je precies zin zal in hebben. Op zich was dat ook niet echt een groot probleem natuurlijk.┬áDe garnaalkroketten kwamen vrij snel op tafel en waren lekker, maar het waren zeker niet de beste kroketten die ik ooit gegeten heb.

Op de entrec├┤te hebben we helaas heel lang moeten wachten en dat vind ik wel een minpunt. Gelukkig was het gerecht wel lekker. Het vlees was gebakken zoals we het gevraagd hadden en ook het sausje en de frieten waren helemaal in orde. Wat wel wat jammer was is dat het slaatje bij het hoofdgerecht compleet hetzelfde was als bij het voorgerecht. Op het dessert moesten we gelukkig niet lang wachten, maar het was toch een lichte teleurstelling. Ik verwachtte een mooie coupe met een klein kannetje warme chocoladesaus maar dit was helemaal niet het geval. Ik kreeg een klein potje vanillecr├Ęme voorgeschoteld met daarop een ‘minisliertje’ koude chocoladesaus. De moelleux van mijn vriend was niet slecht, maar ook niet wauw. Tot slot moesten we enkel nog onze drankjes betalen, want ons eten was al op voorhand betaald via de app. Aangezien het maar om drie frisdranken en een koffie ging, keken we raar op toen we de rekening van 18,50 euro kregen. Blijkbaar was er per persoon 3 euro extra gerekend voor de entrec├┤te. Dat vond ik wel jammer, aangezien dit niet in de app of door de bediening vermeld was.┬áIn het algemeen vonden we de gerechten dus zeker niet slecht, maar het is geen restaurant waar we sowieso nog eens naar terug willen komen. Ook in de bediening waren we allebei wat teleurgesteld. We hadden er meer van verwacht en dan is het toch altijd wat jammer als je met een minder gevoel naar huis gaat. Volgende keer beter! ­čÖé


Oudburg 54
Open van dinsdag t.e.m. zondag van 12u tot 14u30 en van 18u tot 22u30
Restaurant: Di-Zo van 12:00 tot 14:30 en van 18:00 tot 22:30
Zaterdagmiddag en maandag enkel open voor grote groepen

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *