HOLA

De nieuwe healthy foodbar HOLA opende vandaag de deuren in Dok Noord! Je kan er vanaf nu dus terecht voor huisgemaakte producten en lekkere, gezonde gerechten.

 

Het is mogelijk om in de foodbar zelf te eten, maar je kan je take-away ook online of telefonisch bestellen en je bestelling daarna ophalen. Zaakvoerster Valerie schopte het vorig jaar nog tot in de finale van het programma ‘Bake Off Vlaanderen 2017’ en ontvangt nu iedereen met veel plezier in haar eigen zaak HOLA. Bij HOLA kan je terecht voor een lekker ontbijt, een gezonde middaglunch en een guilty pleasure in de namiddag. Salades, belegde boterhammen, quiche, soep, huisgemaakte ‘Hola Granola’, gezonde snacks, taart, … Je kan het er allemaal vinden. Valerie kiest bewust voor volwaardige gezonde gerechten vol smaak met pure ingrediënten die je voldoende energie geven om je dag door te komen. Er staan alleszins heel wat lekkere salades met leuke combinaties op de menukaart van HOLA, dus ik ben zeker benieuwd om er eens langs te gaan!


Dok Noord 7
Open van maandag tot zaterdag van 8u t.e.m. 17u

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *