Pop-up FERM

Vanaf 9 mei is Gent opnieuw een pop-upzaak rijker. FERM zal all day long apero aanbieden in het centrum van Gent. Naast aperitieven kan je er ook snuisteren tussen de aperotoebehoren in hun concept store.

Brecht en Celine zijn de uitbaters van de pop-upzaak. Hun favoriete moment van de dag is de apero, en daar kan ik hen geen ongelijk in geven! šŸ˜‰ Zelf vinden ze het niet nodig om dat gezellige moment uit te stellen tot na de drukke werkdag, maar om dat moment gewoon heel de dag door te laten plaatsvinden. Indien je helemaal fan bent van de FERM-sfeer, kan je die thuis ook creĆ«ren want in hun concept store vind je heel wat spulletjes die in het teken staan van hun geliefde aperitiefmoment. Ze willen van FERM niet de zoveelste tapasbar maken, maar wel een plek waar je gezellig samen kan zijn met vrienden en familie. Geen fancy keuken, maar wel kleine gerechtjes zoals chili con carne, een vegetarische wrap, een DIY hamburger, … en dat allemaal vergezeld van een lekker drankje.Ā De hapjes en drankjes zijn telkens aangepast aan het moment van de dag en worden geserveerd per thema of Ć  la carte. Binnen elk thema vind je twee of drie kleine gerechtjes. Zowel de drank- als de menukaart wordt regelmatig aangepast door Brecht. Op zaterdag kan je zelfs al van ‘s morgens vroeg terecht bij FERM voor een breakfast-apero. Daar ben ik zelf heel benieuwd naar! šŸ™‚


Sint-Jacobsnieuwstraat 30

 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *