Broesse

Gisterenavond opende er opnieuw een nieuwe zaak in het centrum van Gent, namelijk het ‘tropisch plantenkaffee’ Broesse. Ik was heel benieuwd naar dit toffe concept en ging vandaag al eens langs!

Ik ben altijd blij als er weer iets nieuws én origineel te vinden is in Gent, en ook met Broesse is dit zeker het geval. Geen bloemenwinkel, maar een plantenwinkel… en dan nog één waar je ook gewoon gezellig iets kan drinken. Perfect, toch? Wat mij meteen opviel in de winkel is het ruime aanbod aan keuze, zowel aan grote planten als aan hele kleine plantjes. Er zijn dus sowieso planten voor iedereen zijn budget. Zelf vond ik de prijzen heel goed meevallen, ook van de bijhorende bloempotjes en schaaltjes. Zalig trouwens dat er potjes en schaaltjes waren in heel wat verschillende maten. Gedaan met zoeken naar het juiste formaat. 🙂 Aan de kassa kregen we van Brent – één van de eigenaars – nog uitgebreid informatie over hoe we het plantje best verzorgden. Aan elk plantje hangt trouwens ook nog een leuk kaartje waar al de belangrijkste verzorgingstips voor die specifieke plant op vermeld staan, handig! Ik kom hier zeker en vast nog terug, de volgende keer test ik het café uit. 😉


Baudelostraat 13
Open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u tot 19u

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *