Charlie Tours

Sinds juni 2018 organiseert Charlie Tours rondleidingen in Gent. Verwacht je niet aan aan saaie opsommingen, maar wel aan veel plezier en interactie. Vanaf nu is het ook mogelijk om de ‘Chocolate Tours’ te volgen!

Er zijn verschillende themarondleidingen beschikbaar die je kan volgen. Bij de ‘True or False Tour’ leidt de gids je bijvoorbeeld door middel van een quiz door het centrum. Zoals de naam al aangeeft, is het de bedoeling om steeds te raden of de verhalen waargebeurd of verzonnen zijn. Bierliefhebbers kunnen dan weer kiezen voor de ‘Beer & Brewery Tour’. Vanaf nu kan je dus ook de ‘Chocolate Tours’ volgen. Deze rondleiding wordt elke zaterdag om 16u georganiseerd tijdens een Engelstalige interactieve wandeling. Je krijgt er alles te horen over de oorsprong van de (Gentse) chocolade, de uitvinding van de praline en daarnaast komen nog tal van stadslegendes aan bod. Uiteraard mag je onderweg ook regelmatig proeven van chocolade! ­čÖé Zo kan je tijdens de rondleiding genieten van de creaties van onder andere Joost Arijs, C├ędric Van Hoorebeke en Yuzu.┬áDe gegidste wandelingen zijn gericht op zowel toeristen als Gentenaars zelf, bijvoorbeeld als teambuilding. Je kan ook gewoon individueel aansluiten bij een andere rondleiding. Charlie Tours werd opgericht door de Gentenaar Nick Vandecasteele, voormalig (mede)eigenaar van restoBAR Charlie in Oudburg. Deze bar sloot eind vorig jaar, maar leeft dus verder in dit nieuw project. De naam Charlie kozen ze opnieuw omwille van ├ę├ęn van de bekendste Gentenaars, Keizer Karel.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *