Dille & Kamille Gent wordt 25

September is feestmaand voor Dille & Kamille in Gent! De winkel in de Hoornstraat viert deze maand haar 25ste verjaardag. Dat wilden ze niet zomaar voorbij laten gaan en dus zal er heel wat te beleven zijn. Zo worden er originele workshops en lekkere proeverijen georganiseerd en worden de klanten verwend met cadeautjes.

Dille & Kamille is terecht trots op de winkel en wil de verjaardag graag samen vieren met hun klanten. Daarom krijgt iedere klant op zaterdag 8 september een cadeautje bij zijn aankoop. Bij Dille & Kamille draait het vooral om tijd nemen voor jezelf en je omgeving, genieten van alledaagse dingen in de veilige omgeving van je eigen thuis. In de winkel in Gent vind je al sinds 1993 een uitgebreid assortiment voor huis, tuin en keuken. Alles is functioneel en eenvoudig, maar mooi vormgegeven en gemaakt van natuurlijke materialen. De winkel biedt volop inspiratie en dat doen ze al vanop het trottoir met kleurrijke planten en tuinspullen.

Eenmaal binnen vind je alles om zelf te bakken, heel veel keukenspullen, kleurrijke tafelkleden, houten speelgoed, rieten manden en ook heel wat producten voor in de badkamer. Daarnaast vind je er ook heel wat snoep, thee en koffie, keukenkruiden, pasta enzovoort. Ik kwam zelf als kind al regelmatig in de winkel met mijn ouders en hou er alleen maar goede herinneringen aan over. De geur van de winkel doet mij nog steeds denken aan die gezellige namiddagen in de stad tijdens het najaar. De herfst komt er bijna aan, dus stelde ik voor jullie mijn favoriete producten samen om een gezellig herfstetentje te organiseren bij je thuis.

  1. Deze antracietkleurige tafelloper zal de eettafel net dat extraatje geven, zonder ze volledig weg te steken. De loper komt het best tot zijn recht als hij langs beide kanten zo’n 20 cm over de tafel valt. 
  2. Deze stoffen servetten in de kleur terra matchen perfect met de katoenen antracietkleurige tafelloper.
  3. Met dit mooie peper- en zoutvat kleed je de tafel verder stijlvol maar sober aan.
  4. Deze prachtige karaf gemaakt van kristalgas zorgt ervoor dat je wijn volledig tot zijn recht komt.
  5. In stijl koken doe je met deze prachtige kookschort. De schort is zo mooi dat je hem met plezier aanhoudt je om je gasten te bedienen.
  6. Deze handige keukenhandschoen past perfect bij je kookschort én bij je stoffen servetten op tafel.
  7. Dit kookboek van maar liefst 400 pagina’s laat je met gemak koken volgens de seizoenen. Volgens chefkok McFladden uit Portland zijn er in de natuur geen vier seizoenen, maar zes. Hij spreekt van de lente, de vroege zomer, de midzomer, de late zomer, de herfst en de winter. In dit boek laat hij door middel van eenvoudige recepten zien hoe je groenten kunt bereiden als ze op hun best zijn. Voor dit etentje vind je in de categorie ‘herfst’ heel wat leuke ideeën om met seizoensgroenten te werken!
  8. Deze standaard voor je kookboek helpt je tijdens het koken om steeds het juiste recept voor je neus te hebben. De standaard is gemaakt van rubberhout, de meest ecologische houtsoort die momenteel gebruikt wordt.
  9. Door middel van dit dienblad gemaakt uit acaciahout kan je op een praktische én stijlvolle manier meerdere zaken vanuit je keuken naar de eettafel brengen. Met zijn diameter van 45 centimeter kan je er heel wat op kwijt.
  10. Als laatste koos ik voor dit roodbruine tapijt met kwastjes. Je kan een frisse wind door je interieur laten waaien door op regelmatige basis wat nieuwe decoratiestukken toe te voegen of te verwisselen. Dit mooie tapijtje is daar een perfect voorbeeld van. Deze herfstkleuren samen zullen je gasten meteen in de juiste mood brengen!

Als je zelf ook op zoek bent naar enkele nieuwe interieurspulletjes, kijk dan zeker eens op hun website. Via mijn Instagram kan je trouwens een cadeaubon van 25 euro winnen!

Hoornstraat 15
Open van maandag t.e.m. zaterdag van 9u30 tot 18u30Dille & Kamille

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *