Afternoon Port bij Alice

Dinsdagmiddag gingen we nog eens langs bij Alice in Onderbergen. Niet voor een typische afternoon tea, maar voor een afternoon port. Een nieuw concept waar de zaak sinds kort mee gestart is.

Ik had heel veel zin om langs te gaan in één van de mooiste zaken in Gent, maar ik was toch heel benieuwd of porto wel iets voor mij ging zijn. Spannend! Toen we aankwamen werd ons meteen gevraagd welk drankje we graag nog bij onze afternoon port wilden. Ik bestelde een cola zero, daar was ik toch al zeker van dat ik het zou lusten. 😉 Niet veel later serveerde de eigenaar van Alice ons een goed gevuld glas Graham’s 10 Years Old Tawny. Tot mijn verbazing vond ik de porto eigenlijk heel lekker. Ik ben niet echt te vinden voor rode wijn, maar dit was toch nog helemaal iets anders.

Naast de porto werden we nog verwend met een étagère vol met lekkers: boterhammetjes met zalm, sandwichen met een Italiaanse toets, brownies, fruittaartjes, rijstpap, macarons, … Stuk voor stuk enorm lekker. Als extra kregen we ook nog een bordje met brood, gesmolten kaas en honing… heerlijk! En dit alles paste dan nog eens perfect bij ons glaasje porto. Een heel geslaagde namiddag! 🙂 Dit alles kan je zelf ook eens proberen bij Alice met twee personen voor 32 euro.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *