#gestektingent

Februari is opnieuw de maand van de Gentse azalea. In 17 Gentse horecazaken kan je de plantjes zien schitteren. De azalea is een Europees erkend streekproduct en ze worden geteeld door erkende azaleakwekers rondom Gent.

In welke horecazaken kan je de plantjes bewonderen? Alix, Balls & Glory, Bar Bidon, Brood-Boter, Faja Lobi, Het Groot Vleeshuis, Holy Food Market, Julie’s House, KROOK Café, Luv L’oeuf, Madam Bakster, PIET Moodshop, Vooruit Café, Wald en WOEST. Keuze genoeg dus!

Madam Bakster en Julie’s House worden extra in de bloemetjes gezet deze maand. De interieurvormgeefster Studiomie leefde zich helemaal uit in beide zaken en je vindt er dan ook ongelooflijk veel plantjes terug. Ik ging gisteren op bezoek bij Madam Bakster en kreeg dankzij de azalea’s en het mooie weer meteen een lentegevoel! Als je ook op bezoek zou gaan in een van de deelnemende zaken, neem dan zeker een foto en gebruik de hashtag #gestektingent! 🙂

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *