Goed Gevoel Ladies Fair

Dit weekend is het opnieuw de Goed Gevoel Ladies Fair in Flanders Expo. De beurs die speciaal voor vrouwen georganiseerd wordt, is ingedeeld in vier grote thema’s.

Die thema’s zijn ‘voel je gezond’, ‘voel je thuis’, ‘voel je mooi’ en ‘voel je geïnspireerd’. Bij ‘voel je gezond’ vind je gezonde voedingsproducten, biologische en ecologische producten, nutricosmetics, een sport- en wellnessaanbod en nog veel meer wat jou kan helpen om je fit en gezond te houden. ‘Voel je thuis’ is dan weer een gezellige themazone waar je alles leert over woon- en tuindecoratie en kleur- en interieuradvies. Bij het thema ‘voel je mooi’ draait alles rond make-up, huidverzorgingsproducten, anti-aging therapieën, manicure, … Je wordt in deze zone geadviseerd op vlak van kleur en personal styling. Je ontdekt er zowel handtassen, juwelen, mode als hippe accessoires. In de laatste zone staat inspiratie centraal. Hier kan je dus terecht voor coaching sessies, yoga of carrièreadvies. Je vindt er een aanbod aan reizen, uitstapjes, opleidingen en cursussen. 

Het is voor mij de eerste keer dat ik de beurs zal bezoeken en ik ben dus eigenlijk wel heel benieuwd. De workshops zitten helaas al vol, maar er is nog een kans dat je je op de beurs zelf nog kan inschrijven. Gelukkig zijn er genoeg interessante standhouders mocht dit toch niet lukken. Zelf ga ik zeker eens langs bij Tupperware, Sunday Brush, Made2c, Bloomon, Lancôme DJAR. Voor de rest laat ik mij verrassen op het moment zelf! 🙂 Op het podium vind je iedere dag ook heel wat bekende namen waar je je niet voor hoeft in te schrijven, waaronder Jani Kazaltzis en Sandra Bekkari. De Goed Gevoel Ladies Fair is open van vrijdag 29 maart t.e.m. zondag 31 maart. Op vrijdag van 11u tot 20u en op zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Tickets kosten 15 euro aan de kassa en 13 euro in online voorverkoop. 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *