Originals Tour

Vanaf zaterdag 5 oktober tot en met 30 november kan je in Gent deelnemen aan de Originals Tour. Dit parcours gidst je langs tien Gentse hotspots die authenticiteit met een hedendaagse look weten te combineren.

Mephisto koos Gent uit als decor voor hun Originals Tour. ┬áDeze inspirerende wandeltocht wil de lokale handel een duwtje in de rug geven. Zulke initiatieven kan ik alleen maar aanmoedigen! ­čÖé De tien adressen hebben een passie voor authenticiteit en een hedendaagse toets met elkaar gemeen. Net als de Originals collectie van Mephisto zelf, die onlangs nog in een nieuw jasje gestoken werd.

Op 5 oktober – niet toevallig Dag van de Klant – kan je de route voor de eerste keer volgen. De deelnemende zaken kan je herkennen aan de rode sticker op het raam. Je passeert onder andere langs Loft Optiek, Joost Arijs, Bookz & Booze, Bar Bidon, Ankr en uiteraard ook de Mephisto Shop. Elke deelnemende zaak deelt handige plannetjes uit zodat je de route zonder problemen kan volgen.


www.mephistogent.be

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *