Hoo-RAY, it’s sunday

Op zondag 16 februari vindt ‘Hoo-RAY, it’s sunday’ plaats. De naam verwijst uiteraard naar RAY, de serre aan de Sint-Niklaaskerk die dienst doet als evenementenlocatie. 

RAY staat symbool als broeikas voor heel wat (Gentse) projecten. En dit evenement is exact zo’n projectje! Izzy en Yoshi zijn de twee organisatoren en willen een tiental jonge ondernemers met een uiteenlopende passie de kans geven om met elkaar en met hun klanten kennis te maken. Ze willen vooral de focus leggen op hun creativiteit, goesting en positiviteit.

Van 14u tot 18u kan je langskomen voor wat ‘network and chill’ met muziek en een glaasje cava. Enkele standhouders die al bevestigd hebben zijn: Ghentleman & Ghentille Clothing, Izzy Does It – Hair & Beyond, MUSI (handgemaakte juwelen), Yellow (handgemaakte kleren en accessoires), A la carte (handgemaakte postkaartjes) en Sel Noir Catering. Mijn vriend Guillaume en ik zullen er zelf ook zijn met ons eigen MAKERS magazine. Iedereen die dus nog een gratis exemplaar van ons eerste editie wil bemachtigen, je weet ons te vinden. ­čÖé Hopelijk tot dan!


Klein Turkije 20

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *